کشکول پورتال جامع شامل خبر، سرگرمی، روانشناسی، زناشویی، مد، دکوراسیون، اشپزی، پزشکی و ....
شعر کودکانه دوچرخه
یک شنبه 26 بهمن 1393 ساعت 21:24 | بازدید : 345 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

                                     دوچرخه

 

خداي من! مي‌بيني؟

دوچرخه‌ام خرابه

تكيه داده به ديوار

انگاري خوابِ خوابه

چرخ دوچرخه پنچره

خراب شده، راه نمي‌ره

 

 

دوچرخه‌ام حال نداره

 

  پرنده بود و مي‌پريد

اما حالا، حال نداره

خداي من! كمك كن

حسابي بادش كنم

سوار بشم، دور بزنم

بخنده،‌ شادش كنم.

 
 

شاعر: مصطفي رحماندوست

shahrzadpress.com



|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


نخستین ساعت چگونه ساخته شد ؟
سه شنبه 22 بهمن 1393 ساعت 20:24 | بازدید : 164 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

ساعت,ساعت آفتابی,چگونگی ساخت نخستین ساعت جهان نخستین ساعت چگونه ساخته شد ؟
مصریان قدیم ساعتی ساختند که به آن ساعت سایه ای می گفتند. این ساعت به این گونه بود که سایه ی قطعه ای چوب عمودی بر روی یک قطعه چوب افقی می افتد و زمان را با آن اندازه می گرفتند.


ساعت آبی نیز توسط مصریان اختراع شد . این ساعت وسیله ای ساده بود . یک سطل آب که در ته آن سوراخی وجود داشت. آب از سوراخ به آهستگی بیرون می چکید ، پس از مدتی که سطح آب درون سطل پایین می رفت زمان را نشان می داد.


ساعت آفتابی هم خیلی قدیمی است . این ساعت شبیه ساعت های سایه ای بود ولی بسیار از آن ها دقیقتر کار می کرد. ساعت روی دیوار یا پرده ای علامت گذاری می شد و سایه یک عقربه که بطور مایل روی دیوار نصب شده بود بر روی دیوار می افتد و زمان را نشان می دهد.

در سال ۱۴۰۰ میلادی یک نوع ساعت مکانیکی وجود داشت که یک وزنه ، چرخ دنده های آن را به حرکت می آورد. اما این ساعت دقیق نبود و تنها یک عقربه ساعت شمار داشت .
نخستین ساعت آونگی در سال ۱۶۵۸ به بازار آمد. این ساعت خیلی دقیق بود و عقربه ی دقیقه شمار هم داشت.
نخستین ساعت مچی را " پتر هلین " در سال ۱۵۰۴ میلادی ساخت.

منبع : vista.ir


|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


جاذبه های گردشگری زنجان
سه شنبه 17 بهمن 1393 ساعت 19:20 | بازدید : 378 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

شهر زنجان در شمال غرب ایران یکی از شهرهای دیدنی ایران است. این استان با آثار طبیعی همچون غار کتله خور و آثار تاریخی چون گنبد سلطانیه یکی از مناطق دیدنی ایران است.  


از رودهای مهم استان قزل اوزن است که رودی جوشان وخروشان است و از کوه های کردستان سرچشمه گرفته وپس از توقفی در پشت سد منجیل نهایتا وارد دریای خزر می‌گردد. از دیگر رودخانه‌ها زنجانرود، ابهررود، سجاس رود و خرا رود را می‌توان نام برد. همچنین چشمه‌های آب معدنی استان عبارت‌اند از چشمه آبگرم وننق، چشمه آبگرم ابدال، چشمه آبگرم گرماب و چشمه آبگرم حلب انگوران. 

زنجان،جاهای دیدنی زنجان

جاهای دیدنی زنجان

 

قدمت آن متعلق به اواخر هزاره دوم قبل از میلاد است. مرکز این استان کهنسال در قبل از اسلام زنگان یا زندیگان و به معنای منسوب به کتاب زند نام داشته‌است که پس از استیلای اعراب بنا به ضرورت تلفظ معرب به زنجان تغییر یافته‌است. زنجان از قدیم به سبب قرار گرفتن در حاشیه جاده ابریشم و راه تجاری مسیر هند و چین به اروپا دارای اهمیت خاصی بوده‌است. استان بر اساس آخرین تقسیمات کشوری در سال ۱۳۷۶ دارای هفت شهرستان به نامهای زنجان-ابهر-خرمدره-خدابنده-ایجرود-طارم و ماهنشان است.


بنای عظیم گنبد سلطانیه که بعد از کلیسای جامع فلورانس و ایاصوفیه در استانبول عظیم‌ترین گنبد تاریخی جهان بشمار می‌آید، از جاهای دیدنی زنجان است. همچنین معبد داش کسن باقی مانده از زمان سلسله ساسانیان نیز از آثار تاریخی این استان است.

 

جاهای دیدنی زنجان،زنجان

جاذبه های گردشگری زنجان

 مکان های دیدنی زنجان،جاهای دیدنی زنجان

جاهای دیدنی زنجان

 جاهای دیدنی زنجان،آثار تاریخی زنجان

آثار تاریخی زنجان

 گنبد سلتانیه،جاهای دیدنی زنجان

جاذبه های گردشگری زنجان

 جاهای دیدنی زنجان،آثار دستی

صنایع دستی زنجان

 صنایع دستی،جاهای دیدنی زنجان

صنایع دستی زنجان

جاهای دیدنی زنجان،آثار تاریخی زنجان 

زنجان

 گنبد سلتانیه،جاهای دیدنی زنجان

آثار تاریخی زنجان

جاهای دیدنی زنجان،غار کتله

غار کتله یکی از جاهای دیدنی زنجان

منبع:

chn.ir
tishineh.com


موضوعات مرتبط: گردشگری , ,

|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


ضرب المثل هایی درباره مهمان
سه شنبه 13 بهمن 1393 ساعت 16:7 | بازدید : 297 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

مهمان نوازی, ریشه تاریخی ضرب المثل

ایام نوروز و ضرب المثل هایی درباره مهمان

به مهمان همیشگی ، خوشآمد گفته نمی شود .
ضرب المثل آلمانی

 

مهمان هر روزه دزد آشپزخانه است
ضرب المثل اسپانیایی

 

مهمان همیشگی سربار می شود .
ضرب المثل عبری

 

مهمان و ماهی در ظرف سه روز می گندند .
ضرب المثل ایتالیایی

 

برای مهمان یک روزه یک مایل به استقبالش می روند .
ضرب المثل عبری

 

مهمان مثل باران بوده و باران مداوم نیز کسالت بار است .
ضرب المثل عبری

 

چیزهایی را که یک مهمان در عرض یک ساعت می بیند ، صاحب خانه به دشواری در عرض یک سال می بیند .
ضرب المثل آلمانی

 

یک مهمان ، همیشه نباید مهمان باشد.
ضرب المثل رومی

 

مهمان دل آزار مثل نمک برای چشم دردناک است.
ضرب المثل دانمارکی

 

مهمان تنها به خانه شادمان و خوشبخت می آید.
ضرب المثل برمه ای

 

بیرون کردن یک مهمان ، شرم آورتر از نپذیرفتن یک مهمان است .
ضرب المثل رومی

 

هفت روز ، نهایت عمر یک مهمان است .
ضرب المثل برمه ای

 

هفت روز ضیافت بوده و نه روز کشمکش است .
ضرب المثل رومی

 

مهمان دو خانه از گرسنگی می میرد .
ضرب المثل هندی

 

مهمان ناخوانده ، بلا است
ضرب المثل آلمانی

 

سرفه ی مهمان ، به معنای قاشق خواستن است.
ضرب المثل عبری

 

بهتر است که مهمان در اوج احترام ، منزل را ترک کند .
ضرب المثل آلمانی

 

ترک مهمان ، آرامش میزبان را به همراه دارد .
ضرب المثل چینی

منبع:forums.boursy.com


موضوعات مرتبط: سرگرمی , دنیای ضرب المثل , ,

|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


10 معیار اشتباه در انتخاب همسر + راه حل
دو شنبه 12 بهمن 1393 ساعت 21:31 | بازدید : 390 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

 

انتخاب همسر, در آستانه ازدواج,ملاک‌های ازدواج

با مطالعه این نوشتار وضعیت‌های خطرناک را بشناسید تا هنگام مواجهه با آنها بتوانید معقولانه و منطقی، برای رفع و رجوع آنها گام بردارید.
هر فردی برای ازدواج معیارها و ملاک‌هایی دارد که به گمان خودش منطقی و اصولی است، اما حقیقت این است که حتی منطقی‌ترین ملاک‌های ازدواج هم ممکن است با تصورات اشتباه و باورهای نادرست ترکیب شود و چشم‌ها را روی حقایق ببندد.


البته این احتمال هم وجود دارد که هر جوان مجرد در آستانه ازدواج در موقعیتی قرار گیرد که به اجبار تن به وصلت دهد یا در شرایطی باشد که گمان کند ازدواج تنها راه نجات از موقعیت ناخوشایندش است. با مطالعه این نوشتار وضعیت‌های خطرناک را بشناسید تا هنگام مواجهه با آنها بتوانید معقولانه و منطقی، برای رفع و رجوع آنها گام بردارید.

1 - نداشتن شناخت کافی
می‌گویند «فرد خوبی است و خانواده با اصالتی دارد، اما هنوز مطمئن نیستم»، «در چند بار ملاقاتی که داشتم به نظر می‌آید فرد موجهی است»، «دو به شک هستم نمی‌دانم فرد مناسبی برای ازدواج هست یا نه» و... .


بسیاری از افراد به واسطه ارتباطات کوتاه‌مدت یا بلندمدت دوران آشنایی ممکن است احساس کنند آنچنان که باید و شاید یکدیگر را شناخته و از روحیات و خلقیات هم مطلع شده‌اند و می‌توانند جواب مثبت خود را به خانواده‌ها اعلام کنند، اما براستی شناخت شما کافی است؟ به نظر کارشناسان، ازدواج با یک فرد، ازدواج با کل وجود او و همه ابعاد زندگی اوست. حال، شناخت‌های چند جلسه خواستگاری یا شناخت‌های کافی‌شاپی، رستورانی و... فقط شناخت‌های کلیشه‌ای غیرجدی هستند که محدود به چند بعد شخصیت فرد می‌شود و دیگر ابعاد اصلی شخصیت وی را پنهان نگه می‌دارد و حقیقت وجود او را افشا نمی‌کند. پس هرگز برای یک ازدواج خوب و موفق، نمی‌توان به شناخت از شخصیت مجازی که عموما تفاوت بسیاری با شخصیت حقیقی دارد، بسنده کرد؛ این نوع آشنایی، پاسخگوی شناخت درست و کامل نیست.
 
راه‌حل :
شناخت همسر آینده به اندازه شناخت خود اهمیت دارد؛ اگر شناخت درست و کاملی از فرد مورد نظرتان ندارید، هرگز برای ازدواج عجله نکنید! فراموش نکنید ازدواج پیوندی مهم است که به شناختی عمیق و دوطرفه افراد از یکدیگر نیازمند است. برای شناخت بیشتر لازم است از افراد با تجربه فامیل کمک بگیرید تا آنان به مدد تجربه و آگاهی‌شان بتوانند تحقیقات گسترده‌ای راجع به این فرد انجام دهند یا آن که با یک روان‌شناس مجرب مشورت کنید و با کمک وی می‌توانید ابعاد شخصیتی فرد مورد نظرتان را بکاوید و از راهنمایی‌های تخصصی و راهکارهای کاربردی پیشنهادی ایشان، برای شناخت بیشتر گزینه انتخابی‌تان قدم بردارید.

2 - ازدواج به امید تغییر
«بسیار یکدنده و لجباز است، اما با مهربانی مطابق میلم می‌شود»، «من می‌توانم او را بروفق مرادم سازم»، «الان به هوای مجردی چنین رفتار می‌کند، دنیای تاهلی حال و هوایش را تغییر می‌دهد» و... .
با فردی مواجه شده‌اید که به نظر آدم جالبی است، بخشی از نیازها و خواسته‌های شما از همسر را برآورده می‌کند، اما در عین حال شخصیت او بسیار متفاوت از شخصیت شماست. با وجود این تصمیم دارید دل به دریا بزنید و با او ازدواج کنید؛ با خود می‌اندیشید بعدترها ممکن است همین تفاوت‌ها به جذابیت‌های زندگی شما تبدیل شود یا به این امید که بعد از شروع زندگی، بتوانید با صبوری و محبت نواقص شخصیتی او را برطرف کرده و تغییرش دهید، بر تصمیم ازدواج‌تان راسخ‌تر می‌شوید و پیش می‌روید.

راه‌حل :
می‌خواهید زیر پر و بالش را بگیرید، مرهمی بر مشکلاتش شوید، به او اعتماد به نفس دهید و ترغیبش کنید تا تغییر کند و به راه درست بیاید و... هدف خوب و پسندیده‌ای است، اما باید یادتان باشد تا زمانی که فردی نخواهد و خود انگیزه به تغییر نداشته باشد شما نمی‌توانید او را مجبور به تغییر کنید. چه‌بسا بسیاری به امید معجزه تغییر همسر بعد از ازدواج، مشکلات موجود را نادیده گرفته‌اند، اما به فاصله بسیار اندک، پس از ورود به زندگی متوجه این امر شده‌اند که حقیقت زندگی مشترک توفیر دوصدچندان با خیالپردازی پیش از ازدواج دارد. اگر در چنین شرایطی هستید، توصیه می‌کنیم خیال باطل تغییر همسر را از سرتان بیرون کنید. یقین داشته باشید اوضاع عوض نخواهد شد، شرایط همسرتان را همان‌گونه که هست بپذیرید و دوست داشته باشید.

3 - انتخاب‌های هیجانی و سرخوشانه
جملات یک جوان عاشق را بشنوید: «همون لحظه اول که دیدمش، مهرش به دلم نشست»، «ما با هم تفاهم داریم، می‌دانم خوشبخت می‌شویم»، «من فقط با این دختر‌/ ‌پسر ازدواج می‌کنم و گرنه قید ازدواج را می‌زنم»، «هیچ کس نمی‌تواند مرا از عشقم جدا کند» و... .
اندک نیستند دختران و پسرانی که با یک نگاه یا یک آشنایی کوتاه‌مدت، یک دل نه صد دل عاشق و شیدای هم شده‌ و به گمان آن که نیمه گمشده‌شان را پیدا کرده‌اند، بدون توجه به معیارهای اساسی و حتی با وجود مخالفت خانواده‌هایشان تصمیم به ازدواج گرفته و بر سر سفره عقد نشسته‌اند؛ اما بعد از گذشت اندک زمانی و گاه حتی تا زیر یک سقف نرفته از انتخابشان پشیمان شده و کاسه چه کنم، چه کنم به دست گرفته‌اند.اگر شما هم در چنین شرایطی، فقط به حکم عاشقی و علاقه‌مندی بسیار به فرد مقابلتان تصمیم به ازدواج گرفته‌اید، دست نگه دارید! بی‌شک شما تحت تاثیر هیجاناتتان جوگیر شده‌اید. بی‌تعارف باید بگوییم عشق آتشین چشم و گوشتان را کور و کر کرده است!

راه‌حل :
مواظب هیجانات زودگذر و موقت‌تان باشید؛ هیجانات مثبت یا منفی، مولفه‌ای هستند که می‌توانند شما را در انتخاب همسفر زندگی‌تان دچار اشتباه کنند. برای رفع این حالت و فروکش کردن احساسات تند و تیزتان، توصیه می‌کنیم اندکی صبر و خویشتنداری کنید. به خود بقبولانید در جاده زندگی به واسطه احساساتتان تخت گاز حرکت می‌کنید و هر لحظه امکان برخورد به مانع و تصادف دارید، سعی کنید ترمز احساساتتان را بکشید تا از میزان سرعت‌تان بکاهید. با کاهش سرعت می‌توانید عقل خفته‌تان را بیدار کنید، منطق‌تان را به کار گیرید، با آرامش خاطر و چشمان باز حرکت کنید و با بصیرتی روشن هر آنچه را دور و برتان هست، نظاره کرده و رصد کنید. مجددا راجع به تصمیم به ازدواج‌تان و گزینه انتخابی‌تان تفکر کنید، دوباره آن را ارزیابی کنید و زیر سوال ببرید، چه‌بسا بسیار مشاهده شده اغلب انتخاب‌های هیجانی بعد از مدتی از چشم می‌افتند و مانند گذشته جلوه‌گری و طنازی نمی‌کنند.

4 - امان از چشم و هم‌چشمی
«از دخترخاله‌ات یاد بگیر، شوهری پیدا کرد که بیا و ببین!»، «پسرعمه‌ات چه دختر زیبارویی را به همسری انتخاب کرده است!»، «همه توانستند ازدواج کنند الا تو یکی» و... صحبت‌های این چنینی در بسیاری از خانواده‌هایی که جوانان هم‌سن و سال دارند که اتفاقا همگی‌شان هم دم‌بخت هستند، بسیار شنیده می‌شود.
اگر شما هم در چنین شرایطی هستید؛ از هر کسی که سراغ‌تان می‌آید حرف و حدیث می‌شنوید، تحت فشار هستید و احساس اجبار به ازدواج می‌کنید، خانواده‌تان شما را لای منگنه گذاشته و اصرار به ازدواج سریع‌تر شما دارند، اگر به دنبال برترین انتخاب‌ها هستید یا این که نقشه می‌کشید چگونه و چطور می‌توانید از دیگران رویی کم کنید تا بیایند و ببینند و... باید بگوییم اینجا چراغ قرمز است، لطفا ایست کنید، حرکت شما جایز نیست، حتما جریمه خواهید شد! میل شدید به جبران کردن و خودی نشان دادن، کم کردن روی اطرافیان از طریق ازدواج یا مقایسه دائم گزینه انتخابی خود با مورد ازدواج دیگران و... به عنوان نشانه‌های خطر در انتخاب محسوب می‌شوند که می‌توانند مسیر زندگی‌تان را در سرابی پیش ببرند که هرگز آبی گوارا و قابل نوشیدنی یافت نخواهد شد.

راه‌حل :
حسادت برانگیخته شده‌تان را بپذیرید؛ شما در حال حاضر برحسب این حس‌تان فکر و رفتار می‌کنید. عموما انتخاب بر مبنای حسادت، فارغ از عقل و منطق بوده و بسیار تحت تاثیر کوته‌نگری‌ها و ساده‌اندیشی‌هاست که عاقبتی جز یاس و پشیمانی به ارمغان نمی‌آورد؛ بنابراین در این شرایط، عقل سلیم حکم می‌کند از هر اقدامی در زمینه ازدواج صرف‌نظر کنید، چون ضریب خطا در این نوع انتخاب‌ها تا حد زیادی بسیار بالاست. به جای تفکر به ازدواج، به درون خودتان بیندیشید؛ حسادتتان را ریشه‌یابی کنید، عوامل ایجادکننده و تداوم‌دهنده آن را بشناسید، راهکارهای مقابله با آن را یاد بگیرید و در نهایت خود را ملزم و موظف به تمرین کنید تا با اراده‌ای قوی و برای خوشبختی‌ای که لایق آن هستید به جنگ این حس مخرب بروید. زمانی که عاری و تهی از حسادت شدید و به مرتبه‌ای رسیدید که به خاطر خود، علایق و خواسته‌هایتان خواهان ازدواج باشید، وقت آن است که آستین‌هایتان را بالا بزنید و برای انتخاب همسر ایده‌آل‌تان قدم بردارید.

5 - عجله همیشه‌کار شیطان است
«دوست دارم سریع‌تر تکلیفم مشخص شود»، «حوصله کش‌دادن ماجرا را ندارم»، «از فس‌فس کردن خوشم نمی‌آید، یک‌بار آره یا نه را می‌گویم و خلاص»، «خانواده عروس‌/‌ داماد عجله دارند تا سریع‌تر جواب را بدانند»، «مادر و پدرم عجله دارند» و... .
انتخاب در شرایط اضطرار و عجله، انتخابی عجولانه یا تصمیم‌گیری از نوع از سر بازکنی است. انتخاب عجولانه، انتخابی سریع، بی‌هدف و بی‌سازمان بوده که امکان اشتباه کردن در آن حتمی و قطعی و چند برابر است و احتمال دارد فرد به واسطه آن انتخاب ناآگاهانه و ضرب‌العجل با بسیاری از مصائب و مشکلات جبران‌ناپذیر مواجه شود. هر انتخاب درستی به وارسی و بررسی بسیار نیاز دارد، بی‌گمان لازمه این عمل نیز مستلزم صرف زمان بسیاری است. حال در انتخابی به بزرگی انتخاب شریک و همسفر یک عمر زندگی، حساسیت و اهمیت آن دو صدچندان می‌شود.

راه‌حل :
برای کاهش درصد خطا و افزایش احتمال موفقیت در انتخابتان، سعی کنید بر خصلت عجولانه خود یا دیگران فائق آیید و شرایط فوری و فوتی و موقت امروز را بر خوشبختی و سعادت فردایتان ترجیح ندهید. سلامت آینده زندگی شما ارزش آن را دارد که با این خصلت و افکار ترغیب‌کننده به آن، مبارزه کنید. این جمله را بارها به خود بگویید یا به دیوار اتاق‌تان نصب کنید: «من به ندای عقلم گوش می‌دهم، نباید عجله کنم.» ترس و واهمه را کنار بگذارید، اجازه دهید زمان کارتان را با حوصله پیش ببرد. از این که ممکن است فرد دلخواهتان را از دست بدهید نهراسید، بدانید آن که روزی شماست، مال شما خواهد بود و نه هیچ کس دیگر. با اطمینان تمام بپذیرید، عجله کار شیطان است، به خودتان و فرد مقابل‌تان فرصت شناخت بدهید، گاه با عجول بودن فقط چاه زندگی‌تان را می‌کنید و در قعری فرود می‌روید که شاید پشیمانی بعد از آن سودی نداشته باشد. با اطرافیان یا کسانی که احساس می‌کنید از جانب آنها تحت فشار هستید صحبت کرده و شرایط و افکار خود را تا حدودی بازگو کنید، قاطعانه به آنها بگویید برای دادن جواب مثبت یا منفی عجله ندارید و حتی انتظار دارید در این مسیر مهم، همراهی‌تان کنند. به آنها بگویید تصمیم خود را با آرامش و سر فرصت خواهید گرفت و عجله‌ای برای گفتن جواب ندارید.

6 - یا نصیب و یا قسمت
«باید استخاره کنیم»، «جواب استخاره، جواب ماست»، «قسمت هر چی باشه همون می‌شه»، «با قسمت نمی‌شه جنگید»، «ببینیم قسمت تا چی باشه»، «یا نصیب و یا قسمت» و... این عبارات برای همگی ما آشناست!
وقتی بحث داغ خواستگاری و ازدواج می‌شود، استفاده از این عبارات از دهانمان نمی‌افتد؛ به حقیقت یک باور یا بر حسب عادت، پشت بند هر حرف و حدیثی که راجع به ازدواج بیان می‌شود بی‌درنگ یکی از این عبارات را به کار می‌گیریم؛ آنچنان که گویی خودمان هم باورمان می‌شود همه چیز از دست ما خارج است و هر آنچه تقدیر و مقدر باشد، چه ما بخواهیم چه نخواهیم، اتفاق خواهد افتاد. اعتقاد راسخ بر این باور اشتباه که ازدواج تمام و کمال منوط به قسمت است، گاه به اهمال و سست کاری ما منجر می‌شود تا به همین دلیل، دور تحقیق و مشورت را خط قرمزی بکشیم و در کمال ناباوری، عاقبت مهمترین انتخاب زندگی‌مان را به گردن قسمت بیندازیم و به «هرچه باداباد» و «هر چه پیش آید، خوش آید» تن دهیم. انتخاب بر این حسب، بزرگ‌ترین اشتباه ممکنی است که فرد، خود یا به اجبار و اصرار خانواده به آن متوسل می‌شود؛ پیروی از این باور خیانتی بیش نیست و ظلمی به خود یا دیگری است که احتمال دارد تاوانی به اندازه یک عمر زندگی پرعذاب به همراه داشته باشد.

راه‌حل :
یادتان باشد اراده خداوند در طول اراده ماست، خداوندگار روزگار بر همه چیز قادر و تواناست، اما با این حال، او به ما عقل و قدرت انتخاب داده تا با توسل به آنها، برای سعادت و خوشبختی خود برترین‌ها و مناسب‌ترین‌ها را گزینش کنیم. پس هوشیار باشید؛ ازدواج تقدیر یا سرنوشت از پیش تعیین شده نیست، یقین داشته باشید این شمایید که سعادت یا شقاوت زندگی‌تان را انتخاب می‌کنید.
صرفا با توجه به کلیات یا احیانا با اتکا به این اندیشه خام که بالاخره در زندگی مشترک راهتان را پیدا خواهید کردید، پیش نروید. خوب تحقیق کنید؛ تا آنجایی که برایتان مقدور است ذره‌بین به دست بگیرید و مورد انتخابی‌تان را رصد کنید و بکاوید و به قول معروف، مو را از ماست بیرون بکشید؛ اجازه ندهید هیچ چیز از نگاه‌تان دور بماند از هر کسی که می‌توانید و می‌دانید خبری دارد پرسش کنید، از شخصیت، روحیات، اخلاقیات، خانواده، فرهنگ و... فرد مورد نظرتان کسب اطلاعات کنید.


از سوی دیگر، به جای «یا نصیب و یا قسمت گفتن» از عاقلان و مصلحان مشورت بگیرید. با افراد با تجربه و خیرخواه و عاقل مشورت کنید فرد مورد نظرتان را تشریح کنید، نظرات آنها را بشنوید، کم و کاستی‌ها را بررسی کنید، توانمندی مقابله و مواجهه خود با مسائل را محک بزنید و... آن گاه به طور قطع خواهید توانست با ادله‌های صحیح و منطقی، صحت انتخاب‌تان را تائید یا رد صلاحیت کنید.

7 - احساس تنهایی
«من آدم تنهایی هستم، نیاز به یک همدم دارم»، «ازدواج تو را از تنهایی بیرون می‌آورد»، «تنهایی امانم را بریده، اگر کسی پیدا شود، زندگیم کن‌فیکون می‌شود» و... .
احساس تنهایی شدید، بسیار ساده‌تر از آنچه که فکرش را کنید، می‌تواند هر فردی را در معرض انتخاب اشتباه قرار دهد. هر وقت شخصی در تنهایی مفرط خود غوطه‌ور شود، احساس یاس و تاسف بی‌قرارش کرده و او را بر هر آغوش به ظاهر بازی، پذیرا می‌کند. فقط کافی است سری به مجلات و روزنامه بزنید و حوادث آن را ورق بزنید بی‌شک با موارد بسیاری برخورد خواهید کرد که چگونه افرادی به خاطر فرار از تنهایی در دام شیاطین گرفتار شده‌اند. قصه تکراری اکثریت قریب به اتفاق این افراد، جوان تنهایی است که به طلب رویای رهایی از دست غول تنهایی و نجات از غم و غصه، دل به غریبه‌ای سپرده و تا ناکجاآباد پیش رفته است.

راه‌حل :
در اولین گام، سعی کنید خود را از دام تنهایی برهانید. اگر فکر می‌کنید ازدواج راهی برای حل این مساله است، کاملا در اشتباهید! به جای اندیشه به ازدواج، بهتر است با دوستان و آشنایانتان رفت و آمد کنید، در کلاس‌های هنری و ورزشی ثبت‌نام کنید، خود را هدفمند سازید و برای آینده‌تان برنامه‌ریزی کنید و... بی‌شک بعد از این که از عمق تنهایی‌تان کم کردید، می‌توانید برای زندگی‌تان تصمیمات بهتری بگیرید که در این مرحله شاید ازدواج بهترین گزینه باشد.

8 - ظواهر فریبنده و دلربا
«پزشک حاذقی است»، «فرد بسیار پولدار و زیبایی است»، «اندام فوق‌العاده خوبی دارد»، «بسیار خوش مشرب و بذله‌گوست» و... . چشم دوختن به ظواهر افراد، اشتباه دیگری در انتخاب همسر است. گاه خواسته یا ناخواسته جذب افرادی می‌شویم که به دلیل موقعیت شغلی‌شان برجسته‌اند، در جایگاه قدرت ویژه‌ای قرار دارند، از جذابیت ظاهری محسورکننده‌ای برخوردارند، روابط اجتماعی بالایی دارند و در نزد دیگران محبوب هستند و... ویژگی‌های برجسته و برتر برخی افراد باعث می‌شود آنان مورد مناسبی برای ازدواج به نظر آیند تا آنجایی که هر کسی متمایل به ازدواج با آنها باشد، اما حقیقت این است که هر کسی باید با شخصی ازدواج کند که برای زندگی با او مناسب است. تناسب در ازدواج امری مهم بوده و بر هر تمایل و گرایشی ارجحیت دارد. هر فردی برای تجربه خوشبختی باید در آرزوی ازدواج با کسی در حد و اندازه خودش باشد.

راه‌حل :
اگر در شرایطی قرار گرفته‌اید که تصور می‌کنید حواشی شخصیت فرد انتخابی‌تان شما را مغلوب خود کرده، بهتر است اندکی صبر کنید و سریعا پای سفره عقد نروید. ابتدا سعی کنید فرد مورد نظرتان را تهی از برتری‌ها و موقعیت خاصش (زیبایی، شغل پردرآمد، پرستیژ، موقعیت اجتماعی و...) تصور کنید، سپس به این سوالات پاسخ دهید: آیا همچنان او را فرد قابل قبولی می‌دانید یا نه؟ آیا حاضرید به او بله بگویید و به عنوان همسر انتخابش کنید؟ این فردغیر از این شرایط خاصش، چه خصوصیات ویژه دیگری دارد که شما مجذوب آن شده‌اید؟ آیا واقعا او را به خاطر خودش می‌خواهید یا شرایط استثنایی‌اش؟ اگر او را همراه شرایط ویژه‌اش بپذیرید و با او ازدواج کنید، اما بازی روزگار برتری فعلیش را از او بگیرد آیا باز حاضرید زندگی‌تان را با او ادامه دهید؟ و... .
اگر در پاسخ به این سوالات دچار مشکل شدید حتما در انتخابتان تجدیدنظر کنید، بی‌تردید بپذیرید این شخص آن فردی نیست که شما می‌خواهید و می‌توانید در کنارش آرامش پیدا کنید و خوشبخت باشید.

9 - هر چه زودتر، بهتر
«دیگه داری پیر می‌شی، کی می‌خوای ازدواج کنی؟»، «همسن و سالای تو الان بچه دارن ولی تو هنوز اندر خم اولین کوچه‌ای!»، «زودتر ازدواج کنی، موفق‌تری» و... .
سن ازدواج وابستگی تام به فرهنگ و آداب و رسوم هر خانواده و قومیتی دارد، اما با این حال بسیاری از کارشناسان، ازدواج در سنین نوجوانی یعنی زیر بیست سالگی را بسیار پرخطر می‌دانند، حتی گاه ازدواج در سنین بالاتر از این سن را هم به صلاح نمی‌دانند. آنان معتقدند فردی آماده ازدواج است که بلوغ‌های چندگانه (عاطفی، عقلی و اجتماعی) را پشت‌سر گذاشته باشد، به خودآگاهی و شناخت درستی از خویش دست یافته، اولویت‌هایش را تعیین کرده و به دور از هیجانات موقت و کاذب دست به انتخاب بزند و... .

راه‌حل :
اگر همین حالا در موقعیت انتخاب مورد ازدواج‌تان هستید بهترین کار این است که خود را محک بزنید و ملاک‌هایتان را بررسی کنید و چند باره این پرسش‌ها را از خود بپرسید: آیا زمان ازدواج‌تان فرارسیده است؟ آیا آمادگی پذیرش مسئولیت‌های زندگی مشترک را دارید؟ آیا این فرد مطابق با ملاک‌های شما و خانواده‌تان است؟ آیا می‌تواند در پیش بردن اهداف‌تان به شما کمک کند یا نه؟ و... .

10 - بحران‌های روحی و عاطفی
«فکر کنم با ازدواج اوضاع روحی‌ام بهتر شود»، «دوای درد من ازدواج است»، «اگر ازدواج کنم تمام مشکلاتم حل می‌شود» و... .
اظهارات فوق، گفته‌های افرادی است که دچار «شکست عاطفی» شده‌ و تصور می‌کنند با ازدواج می‌توانند از شرایط و احوالات نابسامان و بد خود رها شوند. نجات از بحران روحی با ازدواج، صرفا تصوری اشتباه و نادرست است که می‌تواند مصداق حقیقت «از چاله به چاه افتادن» باشد.

راه‌حل :
برای نجات از بحران عاطفی و افسردگی‌های طولانی‌مدت با یک روان شناس مشورت کنید. ایشان با ارائه راهکارهایی تخصصی یاری‌تان می‌کند تا با افکار منفی و پریشان‌کننده خود مواجه شوید، هیجاناتتان را بشناسید و در نهایت با فراگیری و به‌کارگیری روش‌های سودمند،برای حل مشکلات روحی و عاطفی گام بردارید
منبع : چهاردیواری، جام جم


موضوعات مرتبط: زناشویی , ,

|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


علل پیدایش دروغگویی در کودکان
دو شنبه 20 دی 1393 ساعت 21:34 | بازدید : 441 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

دروغگویی در کودکان,علت دروغ گفتن کودکان,درمان دروغگویی کودک

علل پیدایش دروغگویی در کودکان

دروغگویی از نظر لغوی به معنی کتمان واقعیت است و بیان سخنی که واقعیت خارج برای گوینده ندارد.

دروغ چيست؟
 دروغ بيان سخن و مطلبي است كه مطابق با واقع وحقيقت نيست. معمولا كسي كه دروغ مي گويد آگاهانه به تعريف حقيقت مي پردازد و امري را تاييد مي كند كه وجود خارجي ندارد. البته اين امر هميشه براي كودكان صادق نيست. چرا كه بسياري از كودكان خردسال و آن هايي كه در مرز سن تشخيص هستند، گاهي بين تخيل و واقعيت فرقي نمي گذارند و سخني مي گويند كه به نظر ما دروغ است. كودكاني كه آگاهانه دروغ مي گويند، معمولا با زمينه سازي ها و تدابيري از پيش تعيين شده اين كار را انجام مي دهند. در اين دروغ گويي ها، نقشه كشي و حساب مطرح است و كودك آن را به خاطر وصول به هدف و مقصد مورد استفاده قرار مي دهد.

علل پیدایش دروغگویی در کودکان
١. دروغ یک نوع انحراف از سلامت روانی است. بدین‌ترتیب وقتی والدین به صورت منطقی به نیازهای کودک پاسخ ندهند، کودک دروغگو می‌شود.

٢. ضعف شخصیت و مورد تحقیر واقع شدن کودک به وسیله والدین و اطرافیانش منجر به دروغگو شدن او می‌شود.

٣. وقتی از سوی والدین و اطرافیان به کودک توجه جدی نشود برای جلب توجه دیگران و والدین دروغ می‌گوید.

٤. داشتن والدین یا اطرافیان دروغگو، بدین‌ترتیب کودک از بزرگترها تقلید می‌کند.

٥. به شدت توسط والدین و اطرافیان‌شان سرکوب و تنبیه می‌شوند.

٦. والدین و اطرافیان‌شان از آنها انتظارات بیش از حد دارند، لذا کودک به خاطر ترس از انتقاد دروغ می‌گوید.

٧. از سوی والدین و اطرافیانش شخصیت وی مورد تهاجم قرار می‌گیرد، لذا برای دفاع از خود دروغ می‌گوید.

٨. بی‌توجهی والدین دربرخورد با کودکان، به‌عنوان مثال والدین گاهی به شوخی دروغ می‌گویند.

در چه صورت دروغگویی کودکان نگران کننده است؟
اگر کودک بعد از سنین پنج تا شش سالگی همچنان به دروغگویی خود ادامه دهد، می تواند جای نگرانی داشته باشد. والدین باید با بررسی علل توسل او به این امر، سعی در رفع کمبودهایی نمایند که در حقیقت عامل پناه جستن او به دروغگویی است. اما معمولاً کودکان در حدود شش تا هفت سالگی، از میزان دروغ های خود می کاهند. آنها در می یابند که دیگر دلیلی برای دروغ گفتن وجود ندارد و فقط در موارد نادر به چنین کاری متوسل می شوند.

پدر و مادر باید الگوی مناسبی برای فرزندشان باشند
هنگامی که والدین به یکدیگر دروغ می گویند، در واقع به کودک می آموزند که تو نیز می توانی این کار را بکنی. شنیدن دروغ های افراد بزرگسال به هنگام صحبت با تلفن نیز همین اثر را روی کودک دارد. به یاد داشته باشید که کودکان در چند سال نخست پس از تولد، تمایل شدیدی به الگوبرداری از پدر و مادر و سایر اعضای خانواده خود دارند. ممکن است علت دروغگویی فرزندتان، رفتار خشن و عصبی شما به هنگام بروز اتفاقاتی مانند شکستن گلدان و نظیر آن باشد. در چنین مواقعی به جای تنبیه و دعوا کردن او، می توانید بگویید: «خیلی حیف شد که مثلاً اون گلدون شکست. من اونو خیلی دوست داشتم. اما به هر حال تو که تقصیر نداشتی، اتفاقی افتاد و شکست.» به این ترتیب کودک دیگر دلیلی برای ترس و در پی آن، دروغ گفتن نمی بیند و اگر بار دیگر اتفاق مشابهی رخ دهد به راحتی حقیقت را خواهد گفت.

 

برای درمان دروغگویی باید علل آن به خوبی شناخته شود. برای پیشگیری و درمان دروغگویی والدین و مربیان باید واقعیات را بپذیرند و برای شنیدن موارد خوشایند و ناخوشایند از طرف کودکان آماده شوند و با رفتار خود به کودک بیاموزند که گفتن واقعیات به هر صورتی که باشد مقبول است و موجبات تنبیه و آزار کودک را فراهم نخواهد کرد. اگر کودک در عمل پی ببرد که والدین و مربیان او را برای دروغگویی تشویق و برای راستگویی تنبیه نمی‌کنند، به تظاهر در رفتار و جعل واقعیت نخواهد پرداخت.  

دروغگویی در کودکان,علت دروغ گفتن کودکان,درمان دروغگویی کودک

درمان دروغگویی کودک

درمان دروغگویی

شناخت علل
بايد بدانيم كه چرا كودك دروغ  مي گويد و چه انگيزه ها و موجباتي او را به دروغ وا داشته است! و هدف او از اين دروغ چيست!

 

نشان دادن ارزش راست گفتن

در وهله اول کودک باید دریابد که دروغگویی کار نادرست و ناپسند و راستگویی عملی با ارزش و پسندیده است. کودک باید ارزش راست گفتن را در عمل تجربه کند.


دادن آگاهي
پس از شناخت علت يا علل، زمان دادن آگاهي و اطلاعات لازم است. براي مثال كودكي كه در اثر اشتباه در بيان تخيل و واقعيت دروغي گفته است، بايد بفهمد كه واقعيت چيست و خواب و خيال چيست و به او بفهمانيد كه در بيان آن مسئله دچار اشتباه شده  است. به فردي كه در سن تشخيص است بايد تفهيم شود كه سخني را كه گفته، ناپسند بوده است و مورد قبول و پذيرش پدر و مادر و ديگران نيست و ممكن است روزي اين گونه سخنان زيان و خطر پديد آورند و باعث آبروريزي هايي شوند.

 

اجازه بیان احساسات
کودک باید احساسات خود را آزادانه ابراز کند. در صورتی که بیان احساسات باعث آزار و اذیت اطرافیان شود باید به کودک آموخت که به تدریج این احساسات را جایگزین احساسات خوشایند سازد و نباید برای احساسش تنبیه شود. برای نمونه اگر کودکی از برادر کوچکترش خوشش نمی‌آید باید به او اجازه داده شود که احساسش را بیان کند.


 ايجاد محيط سالم
محيط خانه و تربيت كودك را از ريا و نيرنگ دور سازيد و آن ها را از دوستان دروغ گو، حتي آن هايي كه گاهي به شوخي دروغ مي گويند دور كنيد. چرا كه كودك است و جنبه نقش پذيري و تقليد دارد.

 رعايت انصاف
كودك شاهد بي انصافي هاي والدين است. او مي بيند كه پدر يا مادر در اثر اشتباه ظرفي از دستشان مي افتد و مي شكند و كسي نيست آن ها را مورد بازخواست قرار دهد، ولي همين كه نمونه اين لغزش توسط كودك انجام شود، او را به باد ناسزا گرفته، متهم به سربه هوايي مي كنند. در اين حالت چون كودك انصافي از پدر و مادر نمي بيند و از سوي ديگر مايل به شكست و تحقير شخصيت خود نيست، تن به دروغ مي دهد.

عفو و بخشش
در خانه و خانواده و تربيت فرزندان رعايت انضباط و ضوابط اخلاقي ضروري است ولي زياده روي در اين امر درست نيست. براي واداشتن طفل به راست گويي ضروري است در مواردي از بعضي لغزش ها كه گاهي خودمان هم مرتكب آن مي شويم، چشم پوشي كنيم و او را ببخشيم. حتي رعايت انصاف ايجاب مي كند كه او در مواردي كارهاي جزئي خود را كه علني كردن آن موجب شرم و حياست، از شما پنهان دارد. البته به شرطي كه مخالف با شرع و اخلاق نباشد.

 محدود كردن توقعات
از او انتظار نداشته باشيد كه همه خواسته هاي شما را برآورده كند و كاري كه شما در انجامش ناتوان هستيد و يا تنبلي تان مي آيد، آن را انجام دهيد، او برايتان انجام دهد.

ايمن كردن از مجازات
فرزندان ما بايد در خانه احساس آرامش و اطمينان كنند و مطمئن باشند كه خطاهاي بي اختيار بخشوده مي شود. تنبيه و سرزنش براي مواردي است كه تعمدي در كار باشد و تازه اگر در همان كار عمدي هم سخن راست گفته شود موجب تخفيف در عقوبت بايد باشد.

پند و اندرز
اين امر در كودكان بسيار موثر است چرا كه هنوز با فطرت خود فاصله چنداني نگرفته اند و هنوز درون و ضميرشان پاك و صاف است. بيان اين كه خدا از اين كار راضي نيست و آدم به جهنم مي رود، براي بازداشتن بچه ها از دروغ موثر است.

محبت كردن
به فرزندان بايد محبت كرد به گونه اي كه او گرمي و لذت آن را بچشد و احساس كند، وجود محبت سبب مي شود كه كودك نيازي به تظاهر و تصنع نداشته باشد و به دروغ و فريب رو نياورد. البته لازمه اين محبت آن است كه در مواردي لغزش او را ناديده بگيرند و اگر هم خطايي مستحق تنبيه انجام داد، او را ببخشند.

 هشدار به كودك
ما معمولا سعي داريم به كودك تفهيم كنيم كه راه او راهي درست و به صواب نيست كه اين سخنان براي همه كودكان قابل فهم نيست اگر چه كودك بايد از قبل بداند كه دوست داشتن والدين چه منافعي براي او دارد و دوست نداشتن چه زيان هايي. بعدها در سنين بالاتر مي توان به او گفت كه اين كار را خدا دوست ندارد و چيزي كه خدا دوست ندارد در مقابلش عقوبت و مجازات است و او از لذت ها و محبت ها در دنيا و آخرت محروم مي شود.

مچ گيري
در موارد حادتر مي توان موضع شديدتري گرفت و پس از بيان دروغ هايش، آن را به رخش كشيد و به او تفهيم كرد كه ما مي دانيم تو دروغ مي گويي. البته لازم است اين مرحله پس از همه تذكرات، اخطارها و اندرزها باشد و آن چنان نباشد كه در حضور جمعي صورت گيرد و او در اين زمينه احساس حقارت كند، چون هنگامي كه كودك خود را رسوا ببيند سر از كارهاي خطرناكي در مي آورد و دروغ گويي حرفه اي مي شود.

 تنبيه و تهديد
در مواردي كه هيچ يك از مواضع بالا سودي نبخشد و فايده اي ندهد، بهتر است از راه تهديد و يا تنبيه او را از دروغ گويي دور داريم كه البته اين راه، چندان عملي نيست و تنبيه  ما نشان مي دهد كه ديگر در تربيت، كار از كار گذشته است.


 منابع:روزنامه خراسان

 روزنامه شهروند


موضوعات مرتبط: روانشناسی , مشاوره خانواده , ,

|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


داستان طنز عاقبت زن نق نقو !
سه شنبه 18 دی 1393 ساعت 20:7 | بازدید : 248 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

داستان طنز,داستان طنز عاقبت زن نق نقو,داستانک

مرد کشاورزی یک زن نق نقو داشت که از صبح تا نصف شب در مورد چیزهای شکایت می کرد. تنها زمان آسایش مرد زمانی بود که با قاطر پیرش، در مزرعه شخم می زد. یک روز، وقتی که همسرش برایش ناهار آورد، کشاورز قاطر پیر را به زیر سایه ای راند و شروع به خوردن ناهار خود کرد. بلافاصله همسر نق نقو مثل همیشه شکایت را آغاز کرد.

 

ناگهان قاطر پیر با هر دو پای عقبی لگدی محکم به پشت سر زن زد و او در دم، کشته شد. در مراسم تشییع جنازه چند روز بعد، کشیش متوجه چیز عجیبی شد. هر وقت یک زن عزادار برای تسلیت گویی به مرد کشاورز نزدیک می شد، مرد گوش می داد و به نشانۀ تصدیق سر خود را بالا و پایین می کرد، اما هنگامی که یک مرد عزادار به او نزدیک می شد، او بعد از یک دقیقه گوش کردن سر خود را به نشانۀ مخالفت تکان می داد. پس از مراسم تدفین، کشیش از کشاورز قضیه را پرسید.


کشاورز گفت: «خوب، این زنان می آمدند چیز خوبی در مورد همسر من می گفتند، که چقدر خوب بود، یا چه قدر خوشگل یا خوش لباس بود، بنابراین من هم تصدیق می کردم.»


کشیش پرسید: «پس مردها چه می گفتند؟»


کشاورز گفت: «آنها می خواستند بدانند که آیا قاطر را حاضرم بفروشم یا نه!؟»

 

 

منبع:yekibood.ir


موضوعات مرتبط: سرگرمی , داستانهای خواندنی , ,

|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


با گرانترین دامین ایرانی آشنا شوید
سه شنبه 15 دی 1393 ساعت 22:18 | بازدید : 426 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

گرانترین دامین ایران,دامین ایرانی

دامین ها و دامین ایرانی ؟
PersianRugs.com - The world’s second most popular Iranian domain name!
"ما یکی از قدیمی ترین و ارزشمندترین دامین های صنعت را در اختیار داریم که در سال 1995 ثبت شده است PersianRugs.com
این دامین در حال حاضر ارزشمندترین دامین ایرانی پس از دامین Iran.com  می باشد.  از آنجا که فرش ایرانی یکی از مهمترین و بزرگترین محصولات صادراتی ایرانی است که جایگاه ویژه ای را در جهان به خود اختصاص داده است، برخی سازمان های خصوصی ارزیابی کننده، ارزش این دامین را بالغ بر 500000 دلار ارزیابی کرده اند."

در ادامه مصاحبه با  مدیر سایت PersianRugs.com را خواهیم داشت که مطالب مفید و جذابی را در مورد دامین ها توضیح داده است. 

 

 

1.ارزش دامین ها چقدر است؟
میلیون ها و میلیاردها دلار! نام های جا افتاده و معروف میلیاردها دلار و حتی نام های جا نیفتاده میلیونها دلار ارزش گذاری می شوند. و بسیاری از افراد این مسئله را نمیدانند.

2.دامین چیست؟
دامین ها جز دارایی های آنلاین محسوب می شود. در واقع یک دامین نام یک وب سایت است که نقش اشاره گر (pointer)  به آدرس IP مشخصی را دارد. این آدرس مشابه آدرس پستی بوده که به یک مکان مشخصی اشاره دارد ولی در فضای مجازی. بعضی افراد دامین ها را خرید و فروش می کنند. ارزش بعضی از آنها معادل قیمت یک خانه است. برخی حتی می توانند جزیره ای را تنها با فروش چند دامین ارزشمند، خریداری نمایند. افرادی هستند که  با دارا بودن بیش از 100000 دامین معادل 200 تا 300 میلیون دلار ثروت دارند.

3.دامین ها را از کجا می توان خرید؟
مراکز ثبت زیادی وجود دارند که شما می توانید دامین ها را از آنها خریداری نمایید نظیر:
 GoDaddy, eNom, Network Solutions و ...

4.چه دامینی ارزشمند است؟
هر فردی تعریف متفاوتی از دامین های ارزشمند دارد زیرا ارزش تعریف شده و مشخصی برای هر دامین وجود ندارد. دامین های ارزشمند عمدتا نام های متعارفی دارند که همراه با .com استفاده می شود و در استفاده و جستجوها متداول بوده و دارای CPC بالایی می باشند (هزینه به ازای هر بار کلیک).  CPC بالا ارزش بالایی را برای یک نام ایجاد می نماید.
احتمال یافتن یک دامین ارزشمند از طریق مراکز ثبت دامین بسیار پایین می باشد زیرا این دامین ها یا در سال های گذشته ثبت شده و یا اگر منقضی شده باشد توسط شرکت های بزرگ خریداری شده و برای مزایده در اختیار معامله گرهای دامین قرار گرفته است. بنابراین این دامین ها به ندرت در اختیار عموم قرار می گیرد. 


برای مثال، اگر دامینی به هر دلیلی منقضی شده باشد، این دامین  قبل از اینکه برای ثبت مجدد در دسترس قرار گیرد، وارد یکی از مراحل زیر می گردد:
*مرحله تجدید اعتبار،
*مرحله بازخرید،
*مرحله انتظار حذف.
در این مراحل برخی از شرکتها روش هایی را برای در اختیار گرفتن دامین مذکور بکار برده و بلافاصله آن را به مزایده می گذارند. به محض اینکه دامینی مورد توجه شرکتی قرار گیرد، در صورتیکه دارای ارزش قابل ملاحظه ای باشد، وارد فهرست دامین های مزایده می شود. برخی از شرکتهای بزرگ ثبت، دامین های منقضی شده را برای مزایده در وب سایتهای خود قرار داده، بنابراین دامین ها به راحتی منقضی و در اختیار عموم قرار نمی گیرند.

5. معامله گرهای دامین ها چه کسانی هستند؟
افرادی که دامین ها را خرید و فروش می کنند. به این افراد واسطه دامین نیز گفته می شود. اغلب این افراد در کشور آمریکا هستند و صاحبان با ارزشترین اسم های دنیا نیزآمریکایی ها می باشند.

6.افراد مشهور در حوزه دامین ها چه کسانی هستند؟
افراد نسبتا کمی هستند که در این حوزه ثروت خیلی زیادی بدست آورده اند:
*Rick Latona  صاحب دامین Iran.com  و چند دامین دیگر با اسامی کشورها می باشد. او دامین Iran.com را در سال 2007 به قیمت 400000 دلار خریداری نمود که در حال حاضر این دامین بیش از 1 میلیون دلار ارزش گذاری شده است.
*Kevin Ham  صاحب دامین های ارزشمند .cm و خالق دامین هایی با اسامی دارای غلط املایی عمدی می باشد.
*Frank Schilling  دامین های ارزشمندی را در سال 2002 در زمانیکه مردم از بازار دامین ها گریزان بودند، خریداری نمود. این فرد یکی از بزرگترین صاحبان اسامی دامین ها بوده و در حال حاضر صاحب 320000 دامین می باشد. او همچنین مدیریت Uniregistry که مرکز ثبت بعضی از دامین های جدید gTLD  است را بر عهده دارد.
*Rick Schwartz  نیز که به سلطان دامین (King of Domains) مشهور است، صاحب هزاران دامین بوده که برخی از آنها را به قیمت بالایی به فروش رسانده است ( مثال: candy.com را به قیمت 3 میلیون دلار فروخته است.)

7.دامین "فلییپینگ" یعنی چه و آیا خرید و فروش دامین ها یک کسب و کار سودآور است؟
این مفهوم به معنای معامله دامین بمنظور کسب سود می باشد. بعضی افراد تصور می کنند این روش، روش آسانی برای کسب درآمد می باشد در حالیکه این روش ساده ای نمی باشد. تنها افراد متخصص هستند که می توانند از این طریق درآمدهای بالایی کسب نمایند. براساس یک قانون کلی، معامله گر دامین، معمولا دامین ها را به قیمت 10/1 ارزش واقعی آن خریداری می نمایند و فروش آن به ۱۰ برابر قیمت خرید خواهد بود که البته ممکن است تا سالها بطول بیانجامد.

8.دامین های اصلی یا TLD و انواع آنها؟
دامین های اصلی، بسته به پسوندی که پس از نام دامین می آید طبقه بندی میگردند: نظیر  .com, .net, .org
TLD مخفف عبارت Top Level Domain  و به مفهوم "دامین های سطح بالا" می باشد. به جز ccIDN و
 Infrastructure top-level domain  معمولا TLD ها به 3 بخش اصلی تقسیم می شود:
1.عمومی (gTLD)
که متشکل شده از .com, .net, .org …
2.اسپانسر (sTLD)
دامین هایی نظیر .gov, .edu, .mobi, .asia
3.کد کشورها (ccTLD)
نظیر دامین های: .ir, .eu, .uk, .in, .cn
اغلب دامین مختص کشورها، معروف تر از "دات کام" هستند. معامله  دامین با پسوند .com  به دلیل عمومیت در بازار جهانی، نسبت به سایر دامین ها ساده تر و متداول تر است. معامله دامین های با پسوند کشورها به دلیل نیاز به دانش تخصصی در بازار محلی آن کشور، دشوارتر است.

9.دامین با پسوند های پیشنهادی چیست؟
تعداد پسوندهای اصلی عمومی به شدت در حال افزایش بوده و سازمان ICANN  در سال 2012  درخواست های ایجاد کننده این پسوند را پذیرفته است. قیمت اولیه برای ثبت پسوند جدید 185000 دلار است. تاکنون بیش از 250 پسوند جدید ایجاد شده و پیش بینی می گردد طی سال های آینده این تعداد از هزاران پسوند نیز فراتر رود. به عبارت دیگر، شما در آینده نزدیک می توانید شاهد وجود دامین هایی با هر پسوندی باشید (www.example.anything) . به عنوان مثال می توانید هم اکنون دامین هایی با پسوند های جدید .buy, .bike, .blog پیش ثبت نام نمایید.

10.چگونگی درخواست خرید یک دامین با پسوند جدید؟
خرید یک دامین با پسوند جدید با مرحله پیش-ثبت نام شروع می گردد. البته خرید یک دامین با پسوند جدید آسان نبوده و نیاز به طی مراحل متفاوتی است. به عنوان مثال، خرید یک دامین با پسوند “.asia” دارای 4 فاز مختلف بوده که اواویت اول با دولت بوده (Sunrise 1)، سپس اولویت با شخصیت های حقوقی (Sunrise 2) می باشد که می توانند اسامی رزرو شده خود را ثبت نمایند. پس از آن مرحله سکوت می باشد که در این مرحله اقدامی صورت نمی پذیرد. پس از آن مرحله  Landrush  بوده که در آن به گروه های مختلف شانس ثبت دامین عبارت مورد نظر داده می شود. پس از آن مرحله مزایده برای گروه هایی است که در فاز Sunrise یا Landrush  برای استفاده از دامین ثبت نام کرده اند. پس از آن فاز نهایی است که به آن اصطلاحا Go Live گفته می شود که در این مرحله دامین های موجود  برای خرید، در اختیار عموم بر اساس اولویت درخواست،  قرار می گیرد.

11.آیا دامین ها می توانند به تنهایی درآمدزا بوده و یا الزاما می بایست به یک وب سایت اختصاص یابند؟
بله، صاحبان دامین تنها با نگه داشتن و به اصطلاح پارک کردن دامین و یا ارتباط دادن آن به یک وب سایت مشخص می توانند درآمدزایی نمایند.

12.چگونه یک دامین به تنهایی ترافیک ایجاد می کند؟
دامین ها می توانند میزان ترافیک بالایی را از طریق type-in-traffic کسب کنند که به مفهوم جستجوی مستقیم نام مربوطه توسط کاربر در browser  و ورود به وب سایت ورژن .com آن می باشد.  بسیاری از گوشی های هوشمند در کیبورد خود دارای عبارت .com  بوده و یا بصورت اتوماتیک وارد سایت با دامین .com آن نام می شود.  به این دلیل .com  ها دارای ارزش بیشتری در میان سایر دامین ها می باشند.

13.مواردی که پیش از خرید دامین می بایست مد نظر قرار دهید چیست؟
ابتدا نیاز به بررسی پیشینه دامین وجود دارد. برای مثال، شما می توانید وارد بخش آرشیو اینترنت شده و بررسی کنید که صاحب دامین چگونه از آن استفاده کرده است. همچنین شما می توانید با جستجوی نام دامین در گوگل نیز اطلاعات بیشتری را کسب نمایید. شما می بایست با بررسی های انجام شده تعیین نمایید که آیا دامین مذکور با وب سایت هایی که توسط گوگل و یا سایر موتورهای جستجوگر جریمه شده، ارتباط دارد یا نه.

14.جریمه های گوگل چیستند؟
جریمه های گوگل، جریمه هایی است که توسط گوگل به هنگام ارزیابی رتبه بندی جستجوی وب سایت ها، اعمال می گردد.
 این تخلفات معمولا از طریق  تخطی تکنیک های SEO  از خطوط راهنمای وبمستر ها ناشی می گردد. این تکنیک ها حقه هایی را در الگوریتم های گوگل بکار می برد که رتبه وب سایت را به هنگام جستجوی کلمات کلیدی، بالا می برد.

15.مزایده دامین ها چگونه انجام می شود؟
این مزایده ها معمولا در دوران خاصی انجام می گیرد که بدین معنا که ابتدا افراد مرتبط دعوت به مزایده می شوند. سپس مزایده خصوصی برای ارائه پیشنهادات قیمت آغاز می گردد.
این مزایده معمولا یک بازه زمانی 3 روزه دارد. همچنین ساعت شمارنده ای نیز وجود دارد که زمان مزایده را محاسبه می کند. چنانچه فردی در لحظات پایانی عدد بالاتری را پیشنهاد دهد، زمان به مدت 3 دقیقه تمدید می گردد. معمولا شمارنده ها در دقایق پایانی به ازای هر پیشنهاد بالاتر زمان را تمدید می نماید (افزایش زمان های 3 دقیقه ای) تا بالاخره فردی بالاترین قیمت را اعلام نماید.

16.آیا شما در خرید و فروش دامین ها فعال می باشید؟
برخی اوقات.
 دامین ها مشابه سهام هستند و خرید و فروش دامین ها مشابه سرمایه گذاری بوده اما با قابلیت نقدشوندگی کمتر. مشابه سرمایه گذاری سهام، ممکن است ارزش دامین ها در طول زمان افزایش یابد (value stock) و همچنین درآمدهای جانبی نیز از طریق تبلیغات نیز کسب گردد. (stock dividends) من نیز برخی اوقات اقدام به خرید و فروش می کنم و در مزایده دامین های ارزشمندی که برایم جذاب بوده، شرکت می کنم.

17. شما چه مدتی است که در این کسب و کار فعال می باشید؟
تقریبا بیش از 10 سال

18.گران قیمت ترین دامینی که سال های اخیر فروخته شده چیست؟
دامین Insurance.com در سال 2010  به قیمت 35.6 میلیون دلار خریداری شده است.
همچنین دامین VacationRentals.com در سال 2007  به قیمت 35 میلیون دلار  و دامین PrivateJet.com در سال 2012  به قیمت 30 میلیون دلار خریداری شده است.

19.گرانترین و ارزشمندترین دامین های ایرانی چیستند؟
به ترتیب  بالاترین ارزش:

*Iran.com

*PersianRugs.com

*Persian.com     

20. در حال حاضر شما صاحب دامین PersianRugs.com  می باشید. هزینه خرید آن چقدر بوده؟
۴ ماه پیش، در جریان مزایده ای که من هم در آن شرکت داشتم  شخص دیگری برنده دامین گردید. من این را از ایشان باز خرید کردم که بخشی از آن بصورت نقد پرداخت گردید.

21. برنامه شما برای این دامین ارزشمند چیست؟
برنامه من در حال حاضر ایجاد جدول راهنما (online directory) بوده ولی در دراز مدت هدف من کمک به افزایش فروش فرش ایرانی بصورت اینترنتی در سرتاسر دنیا می باشد.

22. شما چگونه ارزش یک دامین را ارزیابی و تعیین می نمایید؟
چندین تئوری برای ارزیابی و تعیین ارزش یک دامین وجود دارد اما یک روش متداول هست، که با احتساب CPC (هزینه به ازای هر کلیک) و تعداد جستجوهای نام مذکور در موتورهای جستجوگر در ماه، محاسبه می گردد.
برای مثال، براساس نتایج اعلام شده توسط گوگل، عبارت Persian Rugs بیش از 18100 بار در ماه با هزینه به ازای هر کلیک 2.73  دلار جستجو شده که ارزشی معادل  49413$  دلار در ماه را برای این دامین ایجاد می نماید.

23.آیا مطالب جالب دیگری در مورد دامین ها وجود دارد؟
بله، آیا میدانستید دامین ها  قسطی خریداری و حتی اجاره داده می شوند؟  شما میتوانید دامین ها را اجاره دهید که مشابه اجاره یک آپارتمان می باشد. دامین ها می توانند برای شما درآمدزایی نمایند.
 برای مثال من میدانم که پیشنهاد 800000 دلاری برای CarpetCleaning.com  رد شده و این دامین به مبلغ 3 میلیون دلار قیمت گذاری شده که میتوان آن را بصورت قسطی (با پیش پرداخت 600 هزار دلار، و میزان 240 هزار دلار در ماه،  بمدت 10 ماه)  تامین مالی کرد.

24. آیا توصیه ای برای علاقه مندان به دامین ها دارید؟
بله؛ تعداد زیادی دامین های فاقد کاربرد وجود دارد که ممکن است به نظر نام های مناسبی برای ثبت باشد. اگر شما به نامی علاقه دارید و یا به نظر شما نام مناسبی می آید، این دلیلی بر ارزشمندی آن برای سایرین و خریداران دامین نمی باشد.
 اغلب نام های مناسب و ارزشمند قبلا ثبت شده است بنابراین اگر نامی در شرکتهای ثبت با قیمت استاندارد برای فروش وجود داشته باشد، بیانگر آن است که آن اسم  در حال حاضر همانقدر ارزش دارد.  در نهایت کاری که بعدا با این اسم انجام می دهید؛ قیمت آن را تعیین می کند.

 

Related Links
persianrugs.org/gallery

persianwebmaster.com



|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


داستان کوتاه ما واقعأ چقدر فقیر هستیم !
سه شنبه 15 دی 1393 ساعت 12:11 | بازدید : 221 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

 

داستان,داستان های کوتاه,داستان کوتاه فقیر

روزی مرد ثروتمندی ، پسر بچه کوچکش را به یک ده برد تا به او نشان دهد مردمی که در آن جا زندگی می کنند چقدر فقیر هستند و قدر موقعیتش را بداند.

آن ها یک شبانه روز را در خانه محقر یک روستایی به سر بردند .

در راه بازگشت و در پایان سفر ، مرد از پسرش پرسید : نظرت در مورد سفرمان چه بود ؟

پسر پاسخ داد : عالی بود پدر !

پدر پرسید : آیا به زندگی آن ها توجه کردی ؟

پسر پاسخ داد : فکر می کنم !

پدر پرسید : چه چیزی از این سفر یاد گرفتی ؟

پسر کمی اندیشید و سپس گفت : فهمیدم که ما در خانه یک سگ داریم و آن ها چهار تا .

ما در حیاط مان فانوس های تزئینی داریم و آن ها ستارگان را دارند .

حیاط ما به دیوارهایش محدود می شود اما باغ آن ها بی انتهاست !

در پایان حرف های پسر ، پدرش مات و مبهوت او را نظاره می کرد .

پسر اضافه کرد : متشکرم پدر که به من نشان دادی ما واقعأ چقدر فقیر هستیم !

 

منبع:namakstan.ir


موضوعات مرتبط: سرگرمی , داستانهای خواندنی , ,

|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


فواید استفاده از دستگاه تصفیه هوا
سه شنبه 8 دی 1393 ساعت 19:22 | بازدید : 383 | نویسنده : [cb:post_author_name] | ( نظرات )

دستگاه تصفیه هوای coway

 خانه امنی دارید؟

محیط منزل به دلیل استفاده از شوینده ها، پخت و پز و..... دارای آلودگی هوا می باشد .در هنگام افزایش آلاینده های هوا ، به دلیل کم بودن جریان های خروجی هوا از محیط های بسته ،سطح آلودگی هوا در منازل افزایش می یابد.

امنیت شغلی دارید؟

امنیت شغلی فقط داشتن شغل ثابت نیست.داشتن شرایط ایمن در محیط کار نیز شامل می شود.محیط کار شما هنگام افزایش آلاینده های هوا ، تبدیل به محیطی ناامن خواهد شد که منجر به سردرد های مزمن، آسم، سرگیجه و ..... خواهد شد.

 فواید استفاده از دستگاه تصفیه هوا

کمک درمانی موثر برای بیماری های قلبی ،تنفسی و بیماری های آلرژیک اثر مثبت بر شادابی و  سلامت پوست و کیفیت خواب  خطرات ناشی از آلودگی هوای محیط را مهار می کند  
  
چرا دستگاه تصفیه هوای coway:
قابلیت از بین بردن ویروس آنفولانزا نوع A، باکتریها، ویروسها و میکروبها تا 99/99%

جذب کامل گازهای خطرناک و سمی

جذب کامل ذرات معلق و ریزگردها از بین برنده دود سیگار

جلوگیری از ابتلا به بیماریهای آمفزیم، برنشیت مزمن، حساسیت و آسم

پاکیزگی هوای محیط کار و زندگی در مقابل وارونگی هوا (اینورژن)

کاهش مشکلات حاد تنفسی و مواد آلرژی زا

از بین برنده ویروس ها، باکتری ها، قارچ و کپک

تنها دارنده فیلتر مخصوص جذب ویروس آنفولانزا با معتبرتربن استانداردهای جهانی
دارای فیلترهای انتخابی بر اساس نیازهای مختلف  و یا توصیه پزشکان

www.coway.ir

 


موضوعات مرتبط: فرهنگ و هنر , فرهنگ زندگی , ,

|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
موضوعات
نویسندگان
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
تماس با ما

سلام دوستان عزیز می خواستم بهتون اطلاع بدم به لطف خدای مهربان پورتال کشکول توانست در مسابقات وبلاگ نویسی استانی رتبه ی اول را کسب کنه !!! شاد باشید و تندرست

تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان پورتال جامع کشکول و آدرس kashkoul.tk لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 469
:: کل نظرات : 3

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 3
:: باردید دیروز : 65
:: بازدید هفته : 725
:: بازدید ماه : 1775
:: بازدید سال : 13041
:: بازدید کلی : 156448